LapTopNoch!



Jag ska köpa en dator. Och jag tror det blir den här. Men jag fattar inte ett skit av beskrivningen. Någon som kan tolka? ;)


Ta steget in i den digitala världen!
AMILO Li 2735 är den perfekta datorn för hemmet och det mindre kontoret för allsidigt datoranvändande. Med sin 15,4 tums BrilliantView-skärm så är den i en idealisk för att titta på bilder och filmer på, och samtidigt mobil och lätta att få med sig.

Mer mobilitet, mer självständighet
Behåll mobiliteten, var du än är med det integrerade trådlösa nätverksstödet. Allt du behöver är en accesspunkt att koppla upp dig mot, så är du ute på Internet på två röda sekunder. Slipp sladdar och trassel och njut istället av att svara på dina email trådlöst.

Fantastiskt bildkvalitet
Med en högblank bild skär blir det vita vitare, färger mer realistiska och bilden är knivskarp med hög renhet. Detta gör skärmen mer behaglig att betrakta, även utomhus.

Super Multi DVD-brännare
Du kan se och bränna DVD-skivor med stor enkelhet. Bränn foton, videos, musik eller viktiga dokument med upp till 8,5 GB på en enda skiva.

Tyst läge
När du trycker på tyst läge-knappen minskar fläktljudet avsevärt genom att klockfrekvensen på processorn och grafikkortet går ner. Du kommer att kunna ägna all din uppmärksamhet åt ditt arbete eller musiken som du lyssnar på via datorn helt ostört.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0